Over FRIESWOOD BV


 

Wij zijn FRIESWOOD BV.


Wij maken kwalitatief hoogwaardige
landbouwkisten, droogwanden en exportverpakkingen.

FRIESWOOD BV is een jong en dynamisch bedrijf. De explosieve groei van de laatste jaren hebben er voor gezorgd dat FRIESWOOD BV een speler van betekenis is geworden in zowel de agrarische sector als de industriële sector.


Maatwerk, kwaliteit en flexibliteit:
dat is FRIESWOOD BV.


De export van landbouwkisten neemt steeds grotere vormen aan. Het “Nederlandse” systeem van kistenbewaring, wordt over de hele wereld geëxporteerd. FRIESWOOD BV heeft inmiddels projecten in Turkije, China, Brazilië, Angola, Canada, Oezbekistan maar ook dichterbij huis vindt men aardappelkisten en andere landbouwkisten zoals in Duitsland en België.

Alle type kisten worden geproduceerd door FRIESWOOD BV in Leeuwarden. Van latten kisten tot dichte uienkisten en van bollenkisten tot graankisten.

FRIESWOOD BV heeft tevens alle expertise in huis voor het maken van droogwanden. Dit kunnen wanden zijn voor zuigventilatie, drukventilatie, blaasventilatie enzovoort.

Deze droogwanden kunnen wij op meerdere manieren leveren. Volledige gemonteerd af fabriek of juist in onderdelen, dan wordt de wand vakkundig op locatie gemonteerd.

In 2012 heeft FRIESWOOD BV haar assortiment uitgebreid met het ontwikkelen van exportverpakkingen.FRIESWOOD BV Leeuwarden produceert ondertussen voor verschillende bedrijven pallets, kisten en skids die de hele wereld over gaan!

Om deze producten te kunnen maken is FRIESWOOD BV ISPM 15 gecertificeerd. Dit is een eis om producten te kunnen exporteren buiten Europa.


De FRIESWOOD BV fabriek in Leeuwarden

Al onze producten worden in Leeuwarden in onze fabriek gemaakt. Van aardappelkist tot exportverpakking tot droogwand. FRIESWOOD BV heeft alle know-how in huis om iedere type kist, verpakking of droogwand in eigen beheer te produceren. Op deze manier zijn wij er zeker van dat u een kwaliteitsproduct krijgt!Download onze leveringsvoorwaarden.


Volledig op maat

FRIESWOOD BV staat bekend om haar flexibele opstelling. Het is bij ons mogelijk om landbouwkisten, exportverpakkingen en droogwanden geheel volgens de wensen van de klant te produceren. Hierdoor leveren wij niet alleen unieke producten en kisten maar vooral oplossingen die geheel aansluiten bij de wens van de klant.


 

FRIESWOOD BV en De Kistenmevrouw

FRIESWOOD BV verkoopt haar landbouwkisten en andere producten voor de agrarische markt uitsluitend via de verkooporganisatie van De Kistenmevrouw.
Maak hieronder kennis met het verkoopteam.

 

Tineke Douwes - Oost-Groningen, Zuid-Holland, Zeeland, België. Telefoonnummer 06 51 827927;  tinekedouwes@kistenmevrouw.nl

Arnie Wisse -  Noordoostpolder uitgezonderd  Urk, Tollebeek, Nagele, Ens tot  N50, Drenthe, Overijssel, Duitsland. Telefoonnummer 06 46 324254; arniewisse@kistenmevrouw.nl

Bertjan Bruin -  Friesland, West-Groningen, Noord-Holland, Duitsland en overige Export. Telefoonnummer 06 13 574445; bertjanbruin@kistenmevrouw.nl/bertjanbruin@kistenfrau.de

Elvira Wieland - Flevopolder, Noordoostpolder: Urk, Tollebeek, Nagele, Ens tot  N50. Gelderland, Utrecht, Brabant en Limburg. Telefoonnummer 06 15 093540; elvirawieland@kistenmevrouw.nl

Impressie van de FRIESWOOD BV fabriek